woensdag 11 september 2013

Onze kamer.

Zicht op onze kamer vanuit de gang. Zoals je kan zien hebben we twee een-persoonsbedden tegen elkaar moeten schuiven.

Als je dan de kamer binnen komt heb je links onder een muskietennet onze voedselvoorraad. Goed afgeschermd van alle insecten dus!
Verder aan de muur hangt nog wat kledij, handdoeken, zakjes,...
En dan vind je daaronder een rekje met allerlei rommel (computer, e-readers, zonnecrème, zaklamp, chocotofs(!), enz.).

Rechts van de deur staan twee paar rubberen laarzen (wat echt nodig is voor op het land te werken). Een groene emmer die bij nachtelijke 'noodgevallen' wel eens van pas zou kunnen komen... Een verzameling (rug)zakken. Schoenen onder het raam. En dan zie je bovenaan al een deel van onze waslijn.

Hier zie je wat er zich tussen ons bed en het raam bevindt; het vervolg van de waslijn; een kastje met boeken, wegenkaarten van Oeganda (en Tanzania), zak vol medicijnen, EHBO-kit, drinkbussen, en rubik's cube; en dan rechts tegen de muur een koffer met al onze kleren (eveneens goed afgesloten voor alle tropisch ongedierte!).
Als we dan een kwartslag naar rechts draaien kijken we uit ons raam. Zoals je kan zien is het afgemaakt met ijzeren tralies, dit is uiteraard puur uit veiligheidsoverwegingen (en niet om ons op te sluiten ;D). Het gebouw aan de overkant van het terrein zijn slaapvertrekken voor leraars en enkele van de studenten.

Weer 90° verder gedraaid zien we de deur van onze kamer. Links ervan mijn (PJ's) "landbouw outfit" (hoed incluis :p), 1 vuilbakzak en 1 zak voor vuile kleren. Rechts hangt enkel een spiegel.

En op deze laatste foto staat onze mede-kamergenoot: George de gekko. Betere insectenbestrijding bestaat er niet!


1 opmerking: